Τα κάγκελα ασφαλείας,  είναι η λύση εάν αναζητάτε μια πρόσθετη κατασκευή που θα εμποδίζει την πρόσβαση απο παράθυρα ή μπαλκονόπορτες στον χώρο σας. Πτυσσόμενα ή σταθερά εμπειστευτείτε την προμήθεια και τοποθέτηση σε εμάς και απολαύστε την ασφάλεια που σας προσφέρουν.

Κατασκευάζονται σε όλες τις επιθυμειτές διαστάσεις ύψους και πλάτους απο μασίφ λάμα. Είναι γαλβανισμένα και ηλεκτροστατικά βαμμένα σε 27 τυποποιημένες αποχρώσεις RAL και είναι εξολοκλήρου συναρμολογημένα με περτσίνια και βίδες, χωρίς κολλήσεις με συνέπεια να έχουν μεγαλύτερη αντοχή στις διαβρώσεις. ( Όλα τα εξαρτήματα κατασκευάζονται από γαλβανισμένο χάλυβα)

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καθιστά σχεδόν αδύνατη την διάρηξη της κλειδαριάς από την εξωτερική πλευρά (χωνευτή κλειδαριά που παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια).

Στον τύπο σπαστού πτυσσόμενου, το κατωκάσι με τον κατάλληλο μεντεσέ μπορεί να αναδιπλωθεί πάνω στο συνεπτυγμένο κάγκελο και να ανοίξει με περιστροφή 180° αφήνωντας ελέυθερο όλο το άνοιγμα της πόρτας καθώς και την διέυλευση απο το δάπεδο χωρίς εμπόδιο.

Μή διστάσεται να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση χρειαστείτε.

Μοιραστείτε το: