Οι αποσπωμενες μπάρες ασφαλέιας προσφέρουν αντικλεπτική θωράκιση και είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους παραθύων και πορτών. Παρέχουν την δυνατότητα πλήρους απελευθέρωσης του ανοίγματος και κατασκευάζονται σε όλες τις επιθυμειτές διαστάσεις.  Όσο αφορά το αισθητικό κομμάτι, το αποτέλεσμα ειναι αρμονικό και η λεκτροστατική βαφή σε ral αποχρώσεις  το καθιστά  καλαίσθητο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Οι ορθοστάτες από  είναι γαλβανισμένη διαμορφωμένη ατσαλολαμαρίνα πάχους 1,5mm και διατομής 40x58mm ενώ φέρουν οπές με πλαστικούς δακτυλίους για την υποδοχή των μπαρών και μηχανισμούς για τη συγκράτηση και το κλείδωμα των μπαρών. Οι μπάρες  είναι από γαλβανισμένους σωλήνες Φ26 mm και πάχους 1,5 mm και φέρουν εσωτερική ράβδο διατομής Φ16 mm, ελεύθερης περιστροφής.

Πλαστικά  είναι τα καλύμματα στις άκρες των μπαρών ένα εκ των οποίων φέρει μαγνήτη για την σταθεροποίηση της μπάρας στη σωστή θέση για απρόσκοπτο κλείδωμα. Σημαντικό πλεονέκτημα η κλειδαριά ασφαλείας με κλειδί το οποίο δεν αντιγράφεται.

 

Μοιραστείτε το: