Η πληρέστερη λύση  στην διαχείριση των Λειτουργειών του Σπιτιού σας με περισσότερους απο 200 τύπους συμβατών συσκευών ονομάεται ΤΑΗΟΜΑ , έρχεται απο την SOMFY και τοποθετείται απο την FOROL.

Το ΤΑΗΟΜΑ  θα σας βοηθήσει να διαχειρίζεστε το σπίτι σας με

  1. απλό  τρόπο αφού διαθέτει  εύκολο και φιλικό περιβάλλον χρήσης, διαθέσιο για όλα τα κινητά, συσκευές και υπολογιστές ακομα και φωνητικού ελέγχου και σας παρέχει άμεση πρόσβαση απο οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Επίσης είναι αναβαθμίσιμο, με δυνατότητα προσθήκης νέου εξοπλισμού ανα πάσα στιγμή.
  2. έξυπνο τρόπο αφού με αυτό μπορείτε να εξασφαλίσετε την καλύτερη ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας με έξυπνες λειτουργίες όπως ατζέντα, σενάρια, αισθητήρες και ειδοποιήσεις ενώ σημαντικό πλεονέκτημα είναι το γεγονός οτι είναι συμβατό και με άλλους κατασκευαστές έξυπνων προϊόντων.
  3. αξιοπιστο τρόπο ο οποίος καθίσταται δυνατός λόγω του οικοσυστήματος των προϊόντων και των υπηρεσιών καθώς επίσης και απο το εξαιρετικά καταρτισμένο επαγγελματικό μας πριφίλ.

Είμαστε εδώ για να μελετήσουμε απο κοινού τα επιμέρους σχέδια του έργου προσαρμόζοντας  το σύστημα που σας καλύπτει σε νέα ή υφιστάμενη  ηλεκτρολογική εγκατάσταση έτσι ώστε να καθίσταται δυνατός ο απομακρυσμένος έλεγχος

  1. του φωτισμού
  2. της κουρτίνας
  3. των ρολών ασφαλείας και σκίασης
  4. των πορτών  (ανοιγόμενων και συρρόμενων)
  5. του συναγερμού  καθώς επίσης και
  6. κάθε είδους συμβατής συσκευής .

Για μια οικομικότερη λύση (CONNEXOON) με περιορισμένο απομακρυσμένο έλεγχο των συσκευών σας ρωτήστε μας σχετικά.

 

 

Μοιραστείτε το: